upoznajte nas…

5 PLUS PROM

Pet Plus Prom d.o.o. bavi se proizvodnjom i ugradnjom aluminijumske i PVC stolarije, koristeći najkvalitetnije profile, okove i stakla vodećih evropskih proizvođača kao što su Alumil, Profine, Maco, Fapim i drugi.

Od osnivanja 1999. do danas stekli smo veliko iskustvo u okviru delatnosti kojom se bavimo. Opremajući stambene zgrade i kuće, ali i vrlo zahtevne poslovne objekte i industrijske hale, sada smo u stanju da odgovorimo i najzahtevnijim klijentima, kako kvalitetnom proizvodnjom, tako i uslugom, od idejnog rešenja, stručnog saveta pri odabiru materijala, pa do same ugradnje.

Zaštita životne sredine

Upotrebom „Green line“ PVC profila, značajno utičemo u zaštiti životne sredine smanjujući potrošnju energije i emitovanje CO2 boutique. „Gree line“ PVC profili su izrađeni sa najsavremenijim kalcijum-cink stabilizatorima, a ne više sa štetnim olovnim.

Zamenom stolarije do uštede energije

Ako odmah i bez razmišljanja zamenite vaše stare i propale prozore – novim od PVC profila – uštedećete i do 50% na grejanju, a investicija će vam se isplatiti za 3 do 5 godina!

100%

Obezbeđujemo najbolju moguću uslugu!

Kontaktirajte nas
0
Završenih projekata
0
Zadovoljnih klijenata
0
Sjajnih radnika

Naši proizvodi…

SVI PROIZVODI
 • 275 words1.4 min read

  SMARTIA S350 je moderan i fleksibilan termički izolovan klizni sistem sa modernim dizajnom ravnih linija. Idealan je za renoviranja zahvaljujući svojoj jednostavnoj konstrukciji.

  Read More
 • 312 words1.6 min read

  SMARTIA S560 je robustan termički izolovan podizno/klizni sistem koji osigurava visoku termičku efikasnost, fleksibilnost i idealan je za velike otvore.

  Read More
 • 277 words1.4 min read

  Sistem SUPREME SD95 pripada ALUMIL-ovim serijama za ulazna vrata sa visokih standarda. Sistem obuhvata kompletan raspon profila sa termoprekidom i ravnim dizajnom za potpuno poravnate konstrukcije koje nude visoku funkcionalnost.

  Read More