SCHÜCO – AWS75

Zahvaljujući manjem broju sastavnih delova, koji su uzajamno usklađeni u celinu AWS 75 za arhitekte i projektante fasada znatno smanjuje složenost prozorskih konstrukcija. SCHÜCO AWS  75 prozori moguse izvesti do protuprovalnog razreda WK 3 (prema standardu DIN EN 1627) i uskladiti sa propisima kojise odnose na starije osobe i osobe s ograničenom mogućnošću kretanja prema standarduDIN18024 oz. 18025. Povećana zona izolatora sa penastim punjenjem znatno doprinosi kvalitetutoplotne izolacije.

Odlike i prednosti: Odlična toplotna izolacija kod 75mm gradjevinske dubine – Uf vrednosti 1.3 W/(m²K) (vidljiva širina 117mm). Povećana zona izolacije sa penastim punjenjem izolatora. Optimisana srednja guma sa penastim jezgrom. Toplotna izolacija kod veze sa staklom izvedena penastom podloškom. Sastav u potpunosti kompatibilan sa Schüco programima za vrata.

Slični proizvodi

 • 275 words1.4 min read

  SMARTIA S350 je moderan i fleksibilan termički izolovan klizni sistem sa modernim dizajnom ravnih linija. Idealan je za renoviranja zahvaljujući svojoj jednostavnoj konstrukciji.

  Read More
 • 312 words1.6 min read

  SMARTIA S560 je robustan termički izolovan podizno/klizni sistem koji osigurava visoku termičku efikasnost, fleksibilnost i idealan je za velike otvore.

  Read More
 • 277 words1.4 min read

  Sistem SUPREME SD95 pripada ALUMIL-ovim serijama za ulazna vrata sa visokih standarda. Sistem obuhvata kompletan raspon profila sa termoprekidom i ravnim dizajnom za potpuno poravnate konstrukcije koje nude visoku funkcionalnost.

  Read More